Noutati facebook

Arunca un ochi pe cele mai interesante articole din social media si revino cu un like.

Yucca Center

Yucca Wellness Center este un loc in care gasiti relaxare, frumusete si sanatate prin masaje, tratamente faciale si corporale, distractie si voie buna prin consiliere, dans si ateliere creative. Intentia noastra este sa aducem zambete, optimism si fericire in vietile tuturor. Este mai mult decat un salon sau un centru wellness!Este "acasa"!
Yucca Center
Yucca Center18/10/2017 @ 11:12
#YOUcca & the city: Dacă ai un job sedentar, e important să ai grijă de articulaţiile şi musculatura ta şi să faci mişcare săptămânal. Yoga, de exemplu, e o variată potrivită pentru a te menţine în formă. La Yucca, poţi participa inclusiv la sesiuni de Yoga pentru mamă şi copil -> http://bit.ly/2ghGrlr.
Yucca Center
Yucca Center17/10/2017 @ 17:05
Masajul cu drenaj limfatic este recomandat în recuperarea medicală şi în tratarea efectelor celulitei. Grăbeşte procesul de eliminare a toxinelor din organism şi a surplusului de apă şi intensifică schimburile nutritive la nivel celular. Sună la 0744 301 276 şi programează-ţi sesiunea!
Yucca Center
Yucca Center17/10/2017 @ 9:23
Rezervă-ţi luna aceasta pachetul Rejuvenate (http://bit.ly/2xYsnqU) şi:
🌸 Îţi răsfeţi tenul cu produse profesionale premium;
🌸 Beneficiezi de tratamente intensive de energizare, oxigenare şi activare celulară;
🌸 Ai parte de 50% reducere la tratamentul cu oxigen hyperbaric sau mezoterapie.
Yucca Center
Yucca Center15/10/2017 @ 9:00
Words we live by <3
Yucca Center
Yucca Center a distribuit oferta sa.14/10/2017 @ 9:00
Ştiai că poţi beneficia de o şedinţă de detoxifiere... hightech? DetoxSpa accelerează detoxifierea prin canalele sudoripare şi porii de la nivelul tălpilor - probabil cea mai eficientă metodă de a elimina toxinele din corp. În plus, în luna octombrie, DetoxSpa este inclus într-o ofertă specială: http://bit.ly/2hIDRca