Pleiadă de vedete la inaugurarea Yucca Wellness Center

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pleiadă de vedete la inaugurarea Yucca Wellness Center

13 iunie 2016

Cel mai nou centru de wellness din Bucureşti a stârnit curiozitatea persoanelor publice, dornice să vadă cea mai nouă tehnologie de întinerire şi regenerare celulară. Pe 8 iunie, în plin centrul Bucureştiului, în zona Dorobanţi Adina Halas, Adina Buzatu, Diana Dumitrescu, Silvia Lăuneanu, Anca Ţurcaşiu, Iuliana Marciuc, Monica Iagăr, Catinca Roman, Mioara Roman, Eugenia Şerban, Eli Lăslean, Cristina Şişcanu, Brigitte Năstase, Tily Niculae, Mirela Vescan și Oana Turcu au răspuns afirmativ invitației Oanei Roman, organizator si MC și şi-au dat întâlnire la inaugurarea Yucca Wellness Center, centrul de wellness ce oferă o gamă variată de tehnici de remodelare, rejuvenare şi estetică corporală, armonizare psiho-fiziologică şi dezvoltare spirituală, având la bază abordarea holistică a corpului uman şi cele mai noi tehnologii.

YUCCA WELLNESS CENTER reprezintă, pentru oricine păşeşte aici, o călătorie inedită, într-o lume fascinantă. Yucca înseamnă frumuseţe, sănătate şi armonie, relaxare dar şi inovaţie.

Particularitatea şi unicitatea acestui centru este că Yucca a fost creat ca şi structura de economie socială (SES), care angajează persoane din grupuri defavorizate: femei în situaţii de risc, persoane provenind din sistemul de protecţia copilului, iar 90% din profit este reinvestit în activităţi sociale. Persoanele din categoriile vulnerabile, care lucrează la noi au fost instruite în domeniul de activitate vizat, le-am oferit trainingurile de dezvoltarea personală şi profesională, ce le-a permis să se integreze şi să fie de mare eficienţă în colectivitatea noastră de specialişti. Astfel Yucca nu este doar un loc în care venim pentru a ne simţi bine şi pentru a avea grijă de noi, este şi un proiect cu o componentă socială. Clienţii care ne vizitează nu îşi fac un bine doar lor ci şi contribuie la binele altora.

Denumirea “Yucca” a fost aleasă pentru că această plantă retransmite conceptul holistic al centrului nostru, fiind un simbol al frumuseţii, sănătăţii şi armoniei.

Am structurat centrul pe mai multe arii de intervenţie:

  • Nutriţie – Yucca lounge bar în care clientele noastre servesc produsele de detoxifiere, regenerare şi echilibrare prin alimentaţie sănătoasă.
  • Secţia de înfrumuseţare: coafor, frizerie, manichiura, pedichiura – clasică, semipermanenta şi make-up. Lucrăm cu produse Paul Michelle, Oro, Expertia, Artego, Orly şi Jessica.
  • Estetică facială şi îngrijire a tenului: tratamente clasice, tradiţionale şi cu aparatură performanta – oxigen hiperbaric, microdermobraziune, mezoterapie virtuală, biostimulare, terapie LED, electrostimulare facială liftexpress, micropen. Folosim produsele Bruno Vassari, Casmara, Phyt’s, Janssen precum şi cele mai apreciate branduri româneşti.
  • Secţia de remodelare şi întreţinere corporală prin sisteme de înaltă tehnologie: masaj endermologic, cavitaţie, microdermobraziune corporală, radiofrecvenţa, electrostimulare, presoterapie. Prima şedinţă de remodelare corporală include diagnosticare (analiza de compoziţie corporală şi detectarea tipului de celulită) şi consultanta din partea specialistului nostru. Lucrăm cu cel mai performant aparat de pe piaţă la ora actuală, SCULPTOR BODY HEALTH. O adevărată minune tehnologică, acest aparat oferă mai multe tipuri de terapii cu rezultate incredibile încă de la prima şedinţă: mezoterapie virtuală, cavitaţie, masaj endermologic, microdermabraziune corporală şi facială, terapie led.
  • Secţia de remodelare corporală şi armonizare psihosomatică prin metode clasice şi terapii complementare: masaje somatice, terapeutice şi exotice, terapii cu pietre vulcanice, bambus, reflexoterapie, masaj pe patul cu pietre de jad şi turmalina, împachetări la tunel şi termocuverta.
  • Secţia de activităţi fizice în grup şi individuale: fitness, terapie fetno, pilates, stretching, precum şi terapii holistice: yoga, reiki.

În cadrul centrului oferim servicii şi consultaţii ale specialiştilor din următoarele domenii: nutriţie, dermatologie, psihologie, terapii naturiste şi complementare. În funcţie de nevoile şi dorinţele clientului, specialiştii centrului nostru propun pachete complexe de proceduri şi servicii corelate cu rezultatele analizei şi diagnosticării.

Organizăm prezentări de produse şi servicii, worshopuri, cursuri de formare profesională şi dezvoltare a competentelor individuale, evenimente şi consiliere în domeniu spa/wellness adresate atât specialiştilor cât şi publicului larg.

După ce au aflat cum se realizează diversele proceduri de cosmetică și întreținere corporală, invitații au urmărit și o demonstrație de fetno, anume mișcări de fitness executate pe ritmuri de etno, un concept implementat de Anca Niță.

Ceea ce atrage în mod deosebit la acest centru este un aparat inventat de medicul Bogdan Vlădila şi medaliat cu aur la Bruxelles, Electronic Stem Generator, care stimulează celulele stem adulte cu rezultate spectaculoase în întinerirea şi regenerarea celulară – atât de căutată în domeniul cosmeticii şi esteticii faciale. Citiți mai multe despre Electronic Stem Generator.

Mulțumim pentru profesionalismul și suportul Oanei Roman, o adevărată doamnă care susținut încă de la început acest proiect.

Multumim partenerilor nostri: Bijuteria Stil, Electronic Stem Generator.

 

Detalii

Data:
13 iunie 2016
Eveniment Tags:
, , , ,