De ce nu raman insarcinata?

  1. Stres

Cand le spui celor apropiati ca incerci sa ramai gravida, exista intotdeauna cineva care zice: “Fii relaxata si se va intampla”. Usor de zis, greu de facut! Insa a fi calma si echilibrata reprezinta un “must” in acest proces. Stresul provoaca cresterea nivelului de adrenalina, deci corpul nu poate zice: “Ok, hai sa raman insarcinata!” Specialistii americani spun ca o femeie are tendinta de a-si lua libere si concedii pentru a se relaxa, insa miracolul nu se poate impune, asadar este nevoie ca in fiecare zi sa gaseasca cate ceva relaxant de facut.

Pentru acest prim motiv, Yucca va poate oferi: masaje de relaxare, Yoga pentru echilibru, Reiki, terapia Craniosacrala, reflexoterapie si impachetari, tratamente faciale si masaje cu pietre calde.

  1. Somn insuficient

Lipsa de odihna pune corpul sub stres (iar folosesc cuvantul cheie) si sistemul imunitar are de suferit si daca va imbolnaviti este clar ca nu aveti cum sa ramaneti insarcinate. Mai mult decat atat, din cauza somnului insuficient, apar problemele de anxietate, care duc usor si sigur spre starea de depresie. Studiile arata ca un somn de 8-10 h/noapte si o sonerie a alarmei calme si pozitive, va pot ajuta.

Yucca Wellness Center va ajutam sa aveti un somn odihnitor prin masajele de relaxare, drenaj limfatic manual si impachetari calde si linistitoare.

  1. Probleme cu greutatea

O femeie subponderala sau supraponderala poate avea dificultati in procesul de concepere a unui copil. Excesul de grasime poate avea un efect asupra fertilitatii si ovulatiei si o femeie foarte slaba poate avea probleme de mentinere a unei sarcini.

Noi va oferim servicii de nutritie holistica, sport prin dans, masaje energice si tratamente corporale eficiente Hi-tech.

  1. Biofeedback

Mentinerea unei atitudini pozitive este cel mai greu proces intalnit vreodata. Pentru perioada in care incercati sa ramaneti gravide, stati pe langa persoane pozitive, incercati sa evitati discutiile contradictorii si stirile violente. Este o perioada buna de a va schimba conceptiile si principiile, cat si stilul de viata.

Daca aveti probleme cu schimbarile de atitudine si credeti ca nu puteti reusi, psihoterapeutii nostri, specialisti in consiliere, cu siguranta va vor ajuta!