5 beneficii ale masajului cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice, numit și masajul cu pietre calde, este una dintre tehnicile terpeutice foarte vechi folosite pentru relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere, care a fost introdus și în centre și saloane speciale în întreaga lume la începutul anilor `90. Această terapie diferă de clasicele masaje, datorită elementelor care o compun – apă, roci, uleiuri aromate și căldura degajată –.

  1. Este un masaj de reechilibrare

Datorita elementelor care compun terapia, toate simturile umane sunt activate si echilibrate.

  1. Scade mult mai repede tensiunea musculară

Masajul cu roci vulcanice încălzește pielea, astfel încât se permiteabsorbiția uleiului folosit în timpul masajului, încălzește și pregătește mult mai bine musculatura, astfel se lucrează sistemul muscular la un nivel mult mai profund.

  1. Aduce beneficii generalede sănătate

Pietrele vulcanice aplicate, acționează acolo unde corpul are nevoie. Datorită creșterii circulației sângelui prin piele, se realizează procesul de detoxifiere a ficatului și rinichilor, acestea generând echilibrul necesar organismului.

  1. Are o semnificație istorică și internațională

Masajul cu pietre calde este un tratament provenit din vremuri străvechi, care se practica la vechii egipteni. Cultura nativ americană, de asemenea, a folosit mult timp terapia cu pietre fierbinți, mai ales în timpul ceremoniilor „loja de sudoare”, ca un ritual de îmbăiere, modalitate de a facilita curățarea atât a trupului, câr și a spiritului. În Hawaii, rocile fierbinți de lava topită, numite pohaku, sunt folosite și pentru masajul cu pietre vulcanice, de asemenea, aceasta fiind chiar și o alternativa naturală de vindecare practicată în India.

  1. Masajul cu pietre vulcanice este reconfortant

Cea mai intalnită piatră folosită în terapia cu roci calde este bazaltul. În funcție de zona pe care se aplică, aceste roci au forme și dimensiuni diferite, pentru eficientizarea terapiei. Conținutul ridicat de fier, magneziu și alte elemente ale acestor rocimărește capacitatea de a atinge, menține și transmite o caldură constantă pe o perioadă mare de timp, fiind reconfortantă și revitalizantă.

Yucca Wellness Center este locul in care frumusetea se reintalneste cu echilibrul. Indiferent dacă îți dorești să pierzi în greutate, să îți tonifiezi pielea, să intineresti sau pur si simplu sa te deconectezi, Centrul Yucca îți pune la dispoziție profesionalismul, aparatura și serviciile cele mai potrivite

Particularitatea și unicitatea acestui centru este că, Yucca a fost creat ca și structură de economie socială (SES), care angajează persoane din grupuri defavorizate: femei în situații de risc, persoane provenind din sistemul de protecție a copilului, iar 90% din profit este reinvestit în activități sociale. Persoanele din categoriile vulnerabile, care lucrează la noi sunt experte și devotate profesiei lor. Astfel, Yucca nu este doar un loc în care veniți pentru a vă simți bine și pentru a avea grijă de voi, dar este și un proiect cu o componență  socială, unde echilibrul vostru generează echilibrul altor oameni. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.yuccacenter.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/yucca.wellness sau la telefon 0744 651 661.