Atelierele de dezvoltare personala – modalitati prin care iti poti schimba viata 

Dezvoltarea personala este un proces care se desfasoara pe tot parcursul vietii, este o modalitate pentru a evalua aptitudinile si calitatile noastre, pentru a lua in considerare obiectivele stabilite, in scopul de a realiza si de a maximiza potentialul nostru si de a ne imbunatati calitatea vietii.

Specialistii Yucca Wellness Center te vor ajuta sa identifici abilitatile necesare pentru a stabili obiectivele de viata, care pot imbunatati perspectivele de insertie personala si profesionala si cresterea increderii, care duc la o viata implinita si frumoasa.

Cu toate ca dezvoltarea timpurie si experientele formative din familie, de la scoala sau din alte locuri pot ajuta sa ne modeleze ca adulti, dezvoltarea personala nu ar trebui sa se opreasca niciodata, de aceea am organizat o serie de evenimente si ateliere pentru dezvoltare personala si autocunoastere”, spune Adina Radu Cosma, manager Yucca Wellness Center.

Ce inseamna dezvoltare personala?

Masura in care oamenii sunt capabili de a se dezvolta depinde de anumite nevoi care trebuie sa fie indeplinite si aceste nevoi formeaza o ierarhie. Numai atunci cand un nivel de necesitate este satisfacut poate fi dezvoltat unul mai mare. Asa cum se produce o schimbare de-a lungul vietii, un comportament si nivelul de motivare a nevoii cuiva se va schimba la un moment dat.

 „Intai de toate, este necesar sa-ti cunosti sufletul si mintea pentru a-ti putea judeca trupul.Pentru a face acest prim mare pas, te sfatuim sa incepi cu pasi marunti prin evenimentele organizate la centrul nostru pe diverse tematici, care au ca scop constientizarea barierelor, emotiillor si dezvoltarea abilitatilor pentru imbunatatirea calitatii vietii”, explica Adina Radu Cosma.

Organizeaza-ti timpul!

Daca te gandesti sa faci schimbari in viata ta, timpul reprezinta adesea o problema. Oricare ar fi motivul care se afla la baza acestei dorinte, evalueaza modul in care iti petreci timpul si gandeaste-te la modalitati prin care ai putea sa-l gestionezi mai eficient. Nu trebuie sa intri in panica, reflecta asupra acestor realitati din viata ta si acorda-ti timp pentru tine, pentru propriile ganduri.

Hatha Yoga reprezinta o modalitate excelenta prin care putem accesa energia universala, credinta, prezentul si iubirea. Prin asane ne marim capacitatea de concetrare, reducem stresul, curatam din gandurile obsesive si devenim mai vigilenti, toate acestea pentru a ne pregati de acea stare de interiorizare completa, liniste si pace. Vino la sedintele de Hatha Yoga care au loc in fiecare miercuri, la Yucca Wellness Center, pentru a-ti pune in ordine gandurile si a-ti dezvolta partea cognitiva”, afirma Adina Radu Cosma.

Fa alegerile pe care ti le doresti

A invata sa spui „nu”,  atunci cand ti se cere sa faci ceva ce nu iti doresti sau care te-ar putea afecta, este un pas foarte important. Renunta la lucrurile pe care nu vrei cu adevarat sau nu trebuie sa le faci.Invata sa faci cele mai bune alegeri pentru a te simti bine, iar atunci cand cineva sta in calea fericirii si a dezvoltarii tale personale, invata sa-l alungi din viata ta.

Pe langa beneficiile vizibile la nivelul corpului, Terapia Craniosacrala produce o schimbare naturala de auto-acceptare, o capacitate de a iubi semenii, un sentiment de conectare la viata si fericire. La Yucca Wellness Center te ajutam sa te cunosti, sa te accepti si sa te hranesti cu ce este mai bun pentru sufletul tau, prin terapia Craniosacrala organizata in fiecare luni”, completeaza Adina Radu Cosma.

Invata sa transferi aptitudinile

Multe aptitudini pe care le-ai invatat si dezvoltat, fie prin munca si educatie, fie prinexperientele din viata ta personala pot fi aplicate cu succes si in alte domenii ale vietii tale. De exemplu, abilitatile de ascultare sunt importante in multe aspecte ale vietii. Astfel de competente sunt cunoscute sub denumirea de „talent”, care este de obicei asociat cu un set de aptitudini care pot fi transferate cu usurinta de la o situatie la alta.

Analizand abilitatile existente te vor ajuta sa identifici atat abilitati, cat si calitati personale care ar putea fi utilizate intr-un alt domeniu. Alte exemple de aptitudini transferabile sunt abilitati interpersonale, de comunicare, aptitudini organizatorice, de rezolvarea problemelor si intelegerea nevoilor altora sau inteligentei emotionale.” explica Adina Radu Cosma.

Depaseste barierele din viata ta

Exista mai multe lucruri care impiedica oamenii de la dezvoltarea personala, insa acestea pot fi depasite cu ajutorul unor elemente importante – increderea in sine si autoaprecierea. Increderea creste pe masura ce se dezvolta noi competente si sunt vindecate anumite probleme emotionale.

Reflecta asupra vietii tale

Este adesea o idee buna de a pastra o evidenta a dezvoltarii personale. Intocmind evolutiile-cheie in procesul de invatare si dezvoltare personala, vei fi capabil sa reflectezi asupra succeselorcare au loc in viata ta. Aceasta reflectie te-ar putea motiva sa inveti mai multe lucruri in viitor.

Reiki reprezinta o tehnica japoneza de vindecare cu mainile aplicate pe corp, care utilizeaza energia pentru vindecare, pentru refacerea si armonizarea tuturor dimensiunilor fiintei: trup, minte, emotii si spirit. Vino la Yucca Wellness Center pe 26 septembrie la o initiere intr-o terapie prin care te poti elibera de elementele negative din interiorul tau si iti poti aduna energiile pozitive care sa asigure succesul in viata ta”, explica Adina Radu Cosma.

Yucca Wellness Center se bazeaza pe o tehnologie de ultima generatie si are ca principali aliati, pe langa personalul specializat, o gama de aparate, eficiente pentru estetica faciala si remodelarea corporala. Indiferent daca iti doresti sa pierzi in greutate, sa iti tonifiezi pielea sau sa atenuezi semnele imbatranirii, Centrul Yucca iti pune la dispozitie aparatura si serviciile cele mai potrivite, conform nevoilor tale.

Din luna septembrie a inceput programul Wabi Sabi energized by Yucca Wellness Center, care te ajuta sa te cunosti prin sesiuni de terapie alopata si alternativa, mentoring si choaching pentru identificarea, constientizarea si repararea mecanismelor subconstiente, care la nivel fizic creeaza diferite dezechilibre de ordin emotional si/sau mental, pentru obtinerea starii de sanatate si imbunatatirea calitatatii vietii. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru www.yuccacenter.ro, dar si pe pagina de Facebook www.facebook.com/yucca.wellness sau la telefon 0744 651 661.