Cum te poate afecta job-ul?

  1. Probleme ale mainilor si degetelor

Tastatul la calculator, caratul diverselor cutii, folosirea ustensilelor medicale si vorbitul la telefon creeaza posibile leziuni, amorteli si oboseli, care pot diminua imunitatea oaselor. In acest sens, un masaj al mainilor este binevenit. Pentru un rasfat complet, se face si un scrub pentru curatarea celulelor moarte.

  1. Dureri de spate

Fie ca lucrati intr-un mediu relaxant, statul la birou si statul in picioare pot afecta spatele. Daca mai trebuie sa si carati cutii si va confruntati cu probleme de greutate, este evident ca aveti probleme de spate. Va recomandam un masaj decontracturant al spatelui cu pietre calde.

  1. Edeme la nivelul picioarelor

Statul in picioare foarte mult timp si cu ele mereu atarnand pe un scaun blocheaza circulatia corecta a lichidului limfatic, ceea ce creeaza multe alte probleme de sanatate. Puteti evita durerile de picioare si umflarea lor cu impachetarile cu alge si cu drenarea limfatica a picioarelor.

  1. Stres acumulat

Stim bine ca stresul este un factor nociv, care da nastere durerilor de cap, insomniilor, depresiei, anxietatii si lista poate continua. Un masaj de relaxare este intotdeauna bine-venit, cel putin de doua ori pe saptamana.

  1. Dureri de gat

Din cauza pozitiei necorespunzatoare la birou, gatul incepe sa doara si tendinta este sa il ducem in fata, creind o cocoasa si o cifoza. Un masaj al gatului si capului pot fi o preventie a aparitiei cifozei si a durerilor de cap.

  1. Hernii

Caratul cutiilor, aplecatul sus jos, urcatul si coboratul pot provoca hernii. Evitati acest disconfort si aparitia herniei cu sedinte de kinetoterapie.

  1. Cresterea in greutate

Statul la birou, lipsa unor mese regulate si cina prea tarzie va „ajuta” clar sa puneti pe voi cateva kilograme. Macar o data pe saptamana faceti sport, noi va recomandam NIA Dance.

  1. Acnee si sensibilitate a tenului

Fara sa va dati seama, zilnic puneti mainile pe fata fara sa fie spalate si mediul plin de praf, chiar daca departamentul de curatenie isi face treaba, va afecteaza tenul. Un tratament facial efectuat de cel putin doua ori pe luna va protejeaza tenul de diversi factori nocivi.

Daca va incadrati in cele mentionate, sunati la 0744 651 661 si impreuna stabilim pachetul corespunzator nevoilor voastre.