De ce? De ce?

Motive din cauza carora nu pierzi in greutate

Program de somn inexistent

Daca dormi 9 ore/noapte, vei enerva multe persoane in jurul tau! Dar prea mult sau prea putin somn (sub 5 ore/noapte) sunt factori ai cresterii in greutate, pentru ca hormonii produsi de corp, care controleaza apetitul sunt prea extenuati sau prea lenesi de a mai face ceva.

Prea putina apa

Intre 2 si 6 cesti de apa/zi va pot ajuta sa pierdeti din greutate! Cand beti suficienta apa, veti renunta de pofta de sucuri si cafele.

Astepti prea multe ore pana mananci

Cand este prea mult timp intre mese, metabolismul incetineste si nu este capabil sa arda toate caloriile pana la urmatoarea masa. Incearca sa mananci putin si des.

Stai toata ziua

Statul la calculator sau obsesia de TV va face sa deveniti plicitisiti si obositi fara sa faceti ceva si mai apare si pofta de mancare. La fiecare ora, 10 minute petreceti-le plimbandu-va prin jurul vostru.

Stresul va determina sa mancati junk food

Dorinta de calorii apare adesea cand stresul se instaleaza. S-ar putea sa infuleci fara sa iti fie foame.

Tiroida lenta

Daca aceasta glanda mica are probleme, te poti ingrasa 5-10 kilograme intr-un timp foarte scurt. Tiroida produce hormoni care controleaza energia si modul in care mancarea este digerata.

Toate sunt cauze ale nepierderii in greutate.

La Yucca Center veti gasi specialisti care va vor ajuta sa vedeti rezultate: Yoga, impachetari, masaje, cavitatie, radiofrecventa, masaj transdermic, reflexoterapie si drenaj limfatic manual. Pe baza unei scheme de terapii, va garantam ca veti pierde in greutate!