Drenajul Limfatic Manual

Drenajul limfatic manual este un tratament bland, lent efectuat de specialisti pentru a stimula circulatia fluidului limfatic din corp. Acest lucru ajuta la accelerarea eliminarii deseurilor si toxinelor din organism si intarirea sistemului imunitar.

Masajul limfatic imbunatateste circulatia sanguina, creste rata metabolismului si consolideaza sistemul imunitatar.

Se aplica in cazul:
– picioarelor si bratelor umflate
– pre sau post-interventiei chirurgicale.
– Post-mastectomiei sau in timpul tratamentului
– Fibromialgiei
– Sindromului oboselii cronice
– Depresiei si anxietatii
– Problemelor hormonale & dezechilibrelor emotionale
– Acumularii de grasime si celulitei
– Infectiilor cum ar fi: gripa, raceala, amigdalita, sinuzita etc

Durata unui masaj de drenaj limfatic manual variaza intre 30 si 90’. Pentru stimularea fluxului limfatic, este nevoie de minim 60’.

In prima sesiune se creeaza legatura intre pacient si terapeut. Specialistul va intelege care sunt problemele cu care va confruntati, atat in cadrul unei discutii, cat si prin atingere.

Rolul major al sistemului limfatic este de a colecta excesul de lichid din tesuturi, il purifica si il intoarce in fluxul sanguin. Un sistem limfatic sanatos apara organismul impotriva microbilor, cum ar fi bacterii, virusuri si ciuperci care pot provoca boli.

Masajul limfatic accelereaza rapid sistemul limfatic, cat si capacitatea de a lupta impotriva bolilor, elimina toxinele si deseurile celulare, surplusul lichidului limfatic, deci sanatate pe termen lung.

Sustinem detoxifierea si preventia si stim ca multe persoane nu cunosc beneficiile acestei terapii, motiv pentru care pana pe 13.04 oferim un discount de 50% la drenajul limfatic manual, adica platiti 75 lei/sedinta.