Lipsa somnului si schimbarile produse

Adevarul despre somnul de frumusete

Cand vine vorba de rutina ta pentru obtinerea frumusetii, somnul poate fi fantana tineretii. Corpul tau se recupereaza in timp ce dormiti, ceea ce duce la o lista lunga de beneficii pentru modul in care arati. Cheia este aceea de a avea un somn de calitate in fiecare noapte, timp de 7-9 ore.

Iata beneficiile odihnei:

 1. Mai putine riduri, pentru ca pielea produce colagen in timp ce va odihniti. 5 ore de somn produc dublarea numarului de linii pe ten; de asemenea lasa tenul uscat si ridurile devin si mai vizibile.
 2. O piele stralucitoare, pentru ca somnul stimulteaza circulatia sangelui in corp.
 3. Ochi fara pungi si cearcane; un somn odihnitor, hidratare inainte de a adormi si o perna pentru a sta cu picioarele un pic ridicate in timpul noptii sunt elementele cheie pentru ochi frumosi si stralucitori.
 4. Somnul ajuta la un par frumos si sanatos; in timp ce dormiti, parul se hraneste prin fluxul de sange cu nutrienti, vitamine si minerale. Lipsa somnului provoaca stres, care la randul sau provoaca o crestere a cortizonului, care duce la pierderea parului.
 5. Sunteti mai frumosi; lipsa somnului va face morocanosi si aspectul fetei este trist, ingundurat. Un somn bun va readuce fericirea pe fata!

Noi, specialistii Yucca va recomandam sa programati:

 • un masaj de relaxare
 • un masaj al gatului si scalpului
 • o reflexoterapie
 • un tratament facial pentru hidratare si drenare limfatica,
  toate ajutandu-va la obtinerea unui somn odihnitor, eliminarea cearcanelor si evitarea aparitiei ridurilor.

Toate procedurile de relaxare determina corpul sa se elibereze de stres si de ganduri rele, oferindu-va o viata de calitate, sanatate si multumire sufleteasca.