Petrecerea burlacitelor – cel mai important eveniment care preceda nunta

Petrecerea burlacilor este un eveniment care se organizeaza de mult timp, mai mult decat te-ai astepta, din istoria antica – inca din secolul al 5-lea I.Hr. Se crede ca vechii spartani au fost primii care faceau o celebrare inainte de noaptea nuntii. Soldatii spartaniorganizau un dineu in onoarea prietenului lor care urma sa se casatoreasca. De atunci, aceste evenimenteau devenit si mai importante, cele mai multe persoane investesc din ce in ce mai mult timp si bani pentru organizarea lor.

In trecut, o petrecere a burlacilor insemna, in mod obisnuit, o cina cu tinute elegante gazduita de tatal mirelui, cu toasturi pentru mire si mireasa. Dupa revolutia din anii 1960, femeile au lansat propria lor versiune a evenimentului care preceda nunta: petrecerea burlacitelor. Petrecerea burlacitelora oferit femeilor posibilitatea de a-si exprima propria lor libertate.

In prezent, petrecerile burlacitelor sunt foarte diverse, variind de la excursii in Las Vegas, la o petrecere cu prietenele. In primul rand, evenimentul este un pas important pentr a-ti lua la revedere de la viata de burlacita si a pasi catre viata femeii casatorite, cu mai multe responsabilitati.

Importanta organizarii petrecerii burlacitelor

Nunta celebreaza un nou inceput si este evenimentul special din viata femeilor, care aduce numeroase tensiuni si momente de stres. Fiecare zi dinaintea nuntii este atat de emotionanta, iar tu esti din ce in ce mai agitata pentru ca stii ca ceva extraordinar se va intampla in curand.

In acelasi timp, exista si un sentiment de tristete care apare. Iar orice schimbare din viata are nevoie de o marcare, o petrecere de bun venit, si anume petrecerea burlacitelor, care marcheazatrecerea de la viata libera si fara griji, la unirea destinului cu cel care iti este ales.

Ai nevoie de o petrecere pe cinste, iar pentru asta trebuie sa te ocupi indeaproape de organizare. In aceasta zi trebuie sa fii alaturi de cei mai apropiati prieteni si sa te distrezi, pentru ca e ultima ta zi in care esti libera sa faci ce vrei.

O petrecere a burlacitelor te va pregati pentru una dintre cele mai mari evenimente din viata ta, te va face sa uiti de stresul dinaintea nuntii, de toate limitarile si responsabilitatile pe care le vei avea in curand si care, cu siguranta, iti dau emotii.

Relaxare sau bumti-bumti?

Petrecerea burlacitelor este organizata in functie de stilul fiecarei persoane. Daca burlacita este o persoana activa, careia ii place sa danseze si simte nevoia de a se distra cel mai mult in aceasta zi destinata ei, atunci va alege sa-si organizeze petrecerea fie intr-un club, unde va iesi cu prietenele si prietenii cei mai buni, fie va organiza o petrecere privata la piscina sau acasa, unde va dansa si se va simti libera, ca pentru ultima data.

Sunt persoane care prefera sa organizeze asa-zisa petrecere a burlacitelor desfasurand unul dintre hobby-urile sale si ale prietenelor, cum ar fi organizarea unei excursii de o zi intr-o zona frumoasa in care sa se relaxeze, sa iasa la pick-nick sau sa se plimbe cu bicicleta.

Daca viitoarea mireasa este o fire mai calma, cu siguranta va prefera sa-si petreaca o zi in compania prietenelor, intr-un cadru placut, in care sa uite de toate  emotiile si de stresul evenimentului care va urma – nunta.

Pentru toate genurile de burlacite, avem solutia perfecta la Yucca Wellness Center. Vrem sa se simta perfect in aceasta zi, asa ca am creat pachete speciale, care pot fi personalizate in functie de ceea ce grupul vesel doreste: manichiura, pedichiura, epilat, masaje, impachetari in ciocolata, tratamente faciale si fresh-uri, gustari si sampanie. Preturile pornesc de la 150 lei ”.

La Yucca Wellness Center beneficiezi de tratamente corporale si faciale, intinerire si detoxifiere, styling si Yoga, tehnologie hi-tech de remodelare, nutritie si programe de dezvoltare personala si spirituala – tot ce este necesar pentru regasirea Sinelui. 90% din profitul proiectului Yucca Wellness Center este reinvestit in activitati sociale si parte din angajatii Centrului sunt femei in situatii de risc, dar experte si devotate profesiei lor. Yucca Wellness Center este un concept nou, care Crede, Iubeste, Traieste.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru www.yuccacenter.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/yucca.wellness si la telefon 0744 651 661.