Redobandeste starea de bine cu ajutorul masajului la patul de jad!

masaj pat jad

Daca lucrezi la birou in jur de 8 ore pe zi si mai ai si un stil de viata sedentar, ai toate sansele sa suferi de dureri de spate, sa dezvolti cifoze sau scolioze si dureri cervicale, care la randul lor cauzeaza dureri de cap.
Da, stim ca ai un stil de viata cu multe responsabilitati, deadline-uri, familie etc si ca nu ti-ar ajunge timpul sa faci un program de masaj plus kinetoterapie, asa cum ar fi recomandat in astfel de probleme.

Pentru tine insa exista alte solutii si am o veste buna pentru tine in acest sens. La Yucca Wellness Center, te poti bucura de masajul la patul cu jad, recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice asupra coloanei vertebrale si nu numai. In plus, terapia te-ar putea ajuta si sa slabesti, datorita efectului de detoxifiere produs razele infrarosii, asa ca vei impusca 2 iepuri dintr-un singur foc.

Beneficii holistice
Masajul la patul cu jad functioneaza pe principiul termoterapiei cu raze infrarosii, cu efecte remarcabile asupra starii noastre de sanatate, asa cum arata studiile clinice intreprinse in acest sens:
• Razele infrarosii scad rigiditatea in incheieturi;
• S-a constatat o scadere cu 20% a rigiditatii articulatiilor de la degete reumatoide;
• Razele infrarosii calmeaza spasme musculare;
• Tratamentul cu razele infrarosii conduce la alinarea durerilor;
• Durerea este de multe ori legata de ischemie (aprovizionarea deficitara cu sange) datorata tensiunii sau spasmelor care pot fi imbunatatite prin vasodilatatia produsa, astfel spargand ciclul prin care ischemia duce mai departe la spasme si alta durere;
• Razele infrarosii cresc extensibilitatea tesuturilor de colagen;
• Razele infrarosii stimuleaza circulatia sangelui.
Poate te intrebi acum care e rolul jadului, de moment ce razele infrarosii sunt atat de spectaculoase. Cunoscuta drept “piatra regala”, jadul este un cristal plin de silicati de minerale (Ca, Mg, Fe, K, Zn etc.) fiind cel mai bun conductor de raze infrarosii.
Terapia functioneaza datorita razelor infrarosii, care produc vasodilatatie, ceea ce imbunatateste fluxul sanguin, de unde rezulta o mai buna oxigenare a celulelor. Or, sanatatea organismului consta in sanatatea celulelor. De aici rezulta o oxigenare mai buna a creierului, a tesuturilor si a muschilor. Jadul este completat de turmalina, care emite permanent ioni negativi, ce interesc sistemul imunitar.

Terapia actioneaza holistic:
-scapi de oboseala cronica;
-se imbunatateste calitatea somnului;
-poti spune adio durerilor de cap cauzate de tensiunea adunata in zona cervicala;
-dispar durerile de incheieturi, durerile reumatice;
-prin miscarea de elongatie la cald a coloanei, vertebrele se realiniaza, astfel incat iti vei corecta postura;
-are loc si un proces de detoxifiere, datorita accelerarii metabolismului si a eliminarii pe cale renala a toxinelor.
La noi, vei fi rasfatat si cu o masca faciala de jad, ce iti va odihni ochii, imbunatatind calitatea vederii. Suna bine, nu?
Cand te gandesti la beneficiile care le aduce o sedinta de masaj la patul cu jad, 40 minute nu mai pare o investitie asa de mare. In plus, te vei simti mai plin de energie iar puterea ta de concentrare se va amplifica, astfel incat noi recomandam terapia mai ales in pauza de masa, pentru ca apoi, sa poti fi eficient la munca. Te asteptam la Yucca Wellness Center sa iti redobandesti starea de bine!
Surse inspiratie:
http://www.casajad.ro/articol/aparitii/articol_casa_jad_aparut_in_revista_curierul_medical___beneficiile_razelor_infrarosii_pentru_sanatate__studii_clinice.html