“Frumusetea este eliminarea surplusului”

Ultima generatie de tehnologie pentru remodelare corporala se afla la Centrul Yucca Wellness. Este vorba despre  Sculptor, un aparat care vizeaza aceleasi rezultate ca si in cazul liposuctiei, adica indepartarea tesutului adipos, dar intr-un mod non-invaziv si nedureros.

5 terapii diferite pot fi combinate și aplicate cu această mașină unică, pentru a obține rezultate excelente:

· Cavitatia 2.7
· Dermo Health
· Mezoterapia Virtuala
· Microdermabraziunea
· Dermo Led

Daca de mezoterapie, microdermabraziune si Dermo Led ati mai auzit, va vom povesti cate ceva despre Cavitatia 2.7 si Dermo Health.

Cavitatia 2.7

Apartinand de genialul aparat Sculptor, cavitatia este indicata tuturor persoanelor care isi doresc sa scape de depozitele de grasime din zone-problema precum coapsele, abdomenul, fesele, soldurile sau pectoralii. Tratamentul este potrivit si pentru corectarea posibilelor asimetrii aparute in urma unor operatii de liposuctie. Este un tratament non-invaziv si nedureros, iar reducerea sigura si eficienta a tesutului gras se obtine prin actiuni mecanice de rupere a membranelor adipocitelor, fara a provoca vreo dauna structurilor vecine.

Tratamentul de cavitatie reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Frecventa centrala de 2.7 Mhz produce o implozie controlata, astfel incat nivelul temperaturii creste, iar adipocitele sunt distruse fara a afecta tesuturile adiacente. Astfel, se pierd la fiecare sedinta pana la 2 centimetri din circumferinta zonei-problema.

Dermo Health

Efectuat tot cu echipamentul Sculptor, Dermo Health este ideal pentru obtinerea efectului de „slabire tintita”, adica pierderea grasimii din zonele dificile care nu pot fi accesate prin diete sau sport. Completeaza perfect tratamentul de cavitatie. Stimuleaza microcirculatia si genereaza un drenaj limfatic care stimuleaza eliminarea grasimilor si toxinelor „desprinse” in urma cavitatiei. Masajul cu Dermo Health este totodata extrem de placut si relaxant!

Este un tratament non-invaziv care foloseste terapia vacuum de aspiratie continua ( presiune negativa) , la un nivel constant, pentru a stimula tesuturile si microcirculatia. Dermo Health face ca procesul de eliminare a toxinelor si depozitelor de grasime corporala sa fie mai usor de realizat.

Te asteptam la Yucca Wellness pentru o diagnosticare, pe baza careia vom gasi solutiile potrivite pentru a fi asa cum vrei sa fii!

Vizitati pagina noastra de Facebook pentru noutati si promotii!