Top 7 beneficii ale terapiei Craniosacrale

Exista nenumarate beneficii ale terapiei craniosacrale, terapie cu o atingere foarte delicata, o lumina care ajuta la presiunea din sistemul nervos central, care permite altor sisteme din organism sa se relaxeze si sa se auto-corecteze. Iata cele mai importante 7 beneficii ale terapiei craniosacrale, dezvaluite de specialistii Yucca Wellness Center, centrul holistic organizat sub conceptul Crede. Iubeste. Traieste.

Terapia Craniosacrala se aplica oricui, dar mai ales celor care cred ca orice problema exterioara este generata de o emotie interioara. Este un tratament cu ajutorul mainilor, folosind o presiune care se simte precum greutatea unui nichel. Practicianul acestei terapii evalueaza pacientul prin plasarea usoara a mainilor sale pe domenii-cheie.

Terapia Craniosacralaelimina restrictiile din membranele si structurile osoase craniene, care permit fluidului sa se circule si sa atinga presiunea sistemul nervos. Acest lucru ajuta la eliberarea de durerile de cap.

Usureaza spatele si durerile de gat

De asemenea, este deosebit de utilain tratarea durerilor de spate si de gat. Sistemul craniosacral genereaza o palpare subtila care circula prin ea. Practicianul, acordat la acest ritm craniosacral, urmeaza directia spre sursa de durere sau de tensiune, care poate fi intr-un loc ascuns, indiferent de simptome. „Prin eliberarea restrictiilor din tesuturi, indiferent daca acestea sunt situate la locul durerii sau in alta parte, corpul devine mai echilibrat sau normalizat, iar simptomele anormale sunt reduse”, explica specialistii Yucca Wellness Center.

Trateaza eficient problemele capului, gatului si spatelui

Leziunile produc haos in organism, iar corpul pastreaza aceasta trauma. Terapia Craniosacrala nu numai ca poate aduce vindecarea tesuturilor si zonelor afectate, dar aceasta poate aduce, uneori, o vindecare emotionala de trauma. Experienta fiecarui individ in timpul si dupa o sesiune de terapie este unica, dar studiile de caz demonstreaza ca efectul tratamentului este transformativ.

Adreseaza o varietate de conditii

Un practicant al acestei terapii poate folosi aceasta tehnica pentru a aborda o gama larga de alte conditii, cum ar fi:

  • oboseala cronica
  • dificultati emotionale
  • fibromialgie
  • autism etc.

Relaxeaza zonele tensionate din organism

Corpurile noastre isi amintesc si pastraza tensiunile aparute la nivel mental, fizic si emotional,  pe care le-am indurat la un anumit moment. Acestea provoaca restrictiile si tensiunile care ne aduc durere sau impiedica sanatatea noastra. Eliberarea acestor restrictii ne ajuta sa ne eliberam de strecul care ne afecteaza.

Ajuta organismul sa se vindece singur

„Uneori corpul incepe sa se corecteze, chiar in timp ce practicantul isi evalueaza sistemul de dezechilibre. De indata ce corpul detecteaza schimbarile cauzate de practicant, el incepe sa se auto-corecteze. Palparile blande ale practicantului activeaza procesele naturale de vindecare a organismului”, completeaza specialistii Yucca Wellness Center.

Intareste rezistenta organismului la boli

Terapia Craniosacrala a fost creata de John E. Upledger, un medic osteopat, dupa ce a cercetat si a studiat sistemul craniosacral la Michigan State University. El a descoperit ca terapia craniosacralaimbunatatite sistemele naturale de vindecare a organismului, contribuind astfel la indepartarea bolilor.

Imbunatateste performanta generala a organismului

Frumusetea terapiei craniosacrale este ca functioneaza usor pentru a facilita libera circulatie si usurinta de miscare a tuturor fluidelor corpului, membrane, muschi si fascie. Cu ajutorul acesteia slabim tensiunile din organism, care impiedica saisi desfasoare activitatea la potentialul sau maxim. Aceasta actioneaza asupra intregului corp, deoarece tesuturile afectate conecteaza toate partile corpului intre ele.

Daca aveti nevoie sa va simtiti relaxati, detensionati sau sa eliminati orice durere, programati-va o sedinta de terapie craniosacrala (in fiecare luni) si corpul va fi spre o cale de vindecare si refacere. Va asteptam la Yucca Wellness Center pentru a beneficia de cele mai eficiente terapii pentru organism. Cititi mai multe pe www.yuccacenter.ro si programati-va,  sunand la 0744 651 661.