Trend-uri wellness 2017

Exista o cerinta foarte mare pentru propria persoana si pentru bunastare.

Holistic, hai sa vedem care sunt trend-urile.

„Economia” emotionala – suntem in cautare de interactiuni care sa ne reconecteze cu propria fiinta, ceea ce inseamna ca incepem sa ne petrecem mai mult timp cu noi insine pentru a ne cunoaste emotiile.

Grija de sine cuantificata – ne oferim timp pentru propriul nostru moment de liniste, de intelegere a aspectelor vietii atat pe plan fizic cat si mental. Desi avem mai mult de lucru la birou, incepem sa constientizam importanta timpului de calitate petrecut cu noi insine.

Terapiile WOO-WOO – anxietatea, stresul, depresia ne-au determinat sa cautam noi si noi solutii pentru a deveni mai creativi, mai productivi, mai fericiti. Am inceput sa folosim terapiile traditionale cu cele complementare pentru echilibrarea energiilor noastre.

Cautarea pacii interioare – ne-am redus abilitatea de prioritizare a propriilor actiuni, suntem dependenti de un program, de target-e impuse de altii, ceea ce ne face sa nu ne mai ascultam instinctul, intuitia si am inceput sa ne dam seama si sa schimbam ceva.

Frumusetea vine din interior – am inceput sa fim informati si sa aflam despre repercusiunile pe care emotiile le au asupra sanatatii noastre. Tocmai de aceea facem schimbari in viata noastra. Iata niste exemple: problemele cu limfa = lacrimi si tristeti nemanifestate; cearcane si pungi sub apa – refuzul de a vedea ceva sau pe cineva etc.

Daca majoritatea centrelor wellness se concentreaza pe frumusetea corporala, Yucca Wellness Center pune problemele cauzate de stres in centrul atentiei. Stresul este un factor nociv al vietii noastre, intalnit in mediul profesional si personal, iar misiunea noastra este sa prevenim si sa tratam repercusiunile acestuia, precum: imunitate scazuta, oboseala, depresie, furie, schimbari metabolice etc.

1 ora/saptamana faceti Yoga, un masaj de relaxare, o reflexoterapie, bucurati-va de ora voastra!