Yucca Center: unde ne petrecem vara în București

La Yucca Center am avut o săptămână plină de surprize și vizite surpriză! Foarte multe prietene și mămici ne-au trecut pragul iar unele dintre ele chiar au și scris despre cât de bine s-au simțit în compania noastră.

Țărăncuța Urbană, adică Roxana Toma și-a împărtășit experiența pe blog-ul personal. Roxana  pune problema în felul următor: vrei să mergi la salonul de înfrumusețare și n-ai ce face cu copilul, copilul vrea la locul de joacă, dar tu dai din colț în colț că nu prea ai ce face acolo, vrei să ieși împreună cu copilul să mâncați o clătită sau o înghețată, dar n-ai și un loc de joacă prin preajmă? Ei află că da, există un astfel de loc, 3 în 1 cum s-ar zice. Salon de înfrumusețare, loc de joacă și clătitărie :). Unde? În Dorobanți, la Yucca Center.

Roxana povestește despre Lumea Copilăriei, adică despre ateliere de copii și petrecerile pentru cei mici. ” De ce să-i faci petrecerea copilului la Lumea Copilăriei – Yucca Center? Pentru că o personalizezi după bunul plac: de la petreceri pline de joacă în labirintul cu bile, potrivite pentru preşcolari la petreceri cu şedinţe de styling, pentru adolescenţi dornici de răsfăţ. Pentru că în loc de şniţel cu cartofi prăjiţi, meniul cuprinde clătite sărate şi dulci, care te duc într-un tărâm al deliciilor culinare. ”

Despre Yucca Center Roxana le împărtășete mămcilor: Am lăsat copilul în siguranță. așa că urcăm un etaj la salonul de înfrumusețare, Yucca Wellness.  Un masaj, poate cu un tratament facial, corporal sau o manichiură.

Dacă majoritatea centrelor wellness se concentrează pe frumusețea corporală, Yucca Wellness Center pune problemele cauzate de stres în centrul atenției. Stresul este un factor nociv al vieții noastre, întâlnit în mediul profesional și personal. ” Citește aici articolul integral: http://www.tarancutaurbana.ro/yucca-center-sau-3-in-1-salonul-de-infrumusetare-loc-de-joaca-clatitarie/

Irina Olteanu (Qbebe) spune că Yucca Center este un loc unde mamele se vor simți ca acasă. Punct ochit, punct lovit, Irina!

” Yucca Center îmbină într-un singur loc relaxarea, deliciile culinare și îngrijirea corporală, fiind gândit pentru mame active și implicate. ”

Ea ne povestește următoarele: Am avut plăcerea de a vizita săptămâna aceasta un loc extrem de plăcut, gândit de o mamă pentru alte mame. Încorporează într-un singur concept o parte destinată delectării cu minunății culinare, una destinată întreținerii corporale și una, evident, destinată distracției celor mici (Yucca Center și Lumea Copilăriei). Pentru că, desigur, atunci când mamele se simt bine, și copiii și-au câștigat același drept.

Pentru a explica în detaliu, este vorba despre o clădire pe trei nivele situată în inima cartierului Dorobanți care are fiecare încăpere amenajată cu mult bun gust și atenție la detalii. Astfel, la parter se află secțiunea de bistro și terasă, unde mamele alături de copii pot fi servite cu o serie de preparate, începând de la gustări și terminând cu deserturi. La etajul 1 se află un labirint cu bile, dar și o cameră destinată răsfățului doamnelor și domnișoarelor, dotată cu aparatură performantă și produse profesioniste pentru o siluetă de invidiat.

Poți citi articolul integral aici: http://www.qbebe.ro/funny/recenzii_/yucca_center__un_loc_unde_mamele_se_vor_simti_ca_acasa

Acesta fiind spuse, noi te așteptăm la Yucca Center, adică în inima Bucureștiului pe strada Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15. Ne găsiți pe Facebook ( http://facebook.com/yucca.center dar și la telefon pentru detalii și rezervări: 0744301276

O duminică de vis să aveți!