Munca de echipa – mai creativa si distractiva

Pentru ca intotdeauna echipa este mai putenica atunci cand e fericita, Yucca Center a planificat petreceri pentru companii, care stiu ca angajatii sunt resursa principala a productivitatii si a profitului; si cum un angajat fericit inseamna activitate eficienta si un angajator multumit, noi venim cu oferta creativa corporate, marca Yucca Center.

Motivele pentru care am ales aceste ateliere creative:
• E nevoie de „ceva” nou ca sa readuci inspiratia in echipa ta?
• Vrei o echipa mai fericita si mai unita?
• Vrei „altceva” pentru a-i aduce pe toti impreuna?

Noi am personalizat intr-un mod unic, distractiv si interactiv experienta unui teambuilding!

Putem organiza un eveniment cu maxim 10 angajati, deci puteti sa impartiti echipele pe departamente timp de o luna.

Ca sa fim siguri ca o sa fie distractie, am ales perioada de luni pana sambata de la ora 17:00 pana la ora 20:00, timp in care toti vor experimenta:

• Cum sa fii iar copil si sa desenezi (colorvelvet este un desen care urmeaza sa fie colorat, realizat in catifea, ce cuprinde nenumarate tematici)
• Cum scapi de durerile de spate prin Yoga (Yoga pentru coloana vertebrala ajuta la flexibilizarea legaturilor dintre vertebre si la eliberarea tensiunii musculare)
• Ce gust au clatitele facute de bucatari specialisti (veti savura clatite dulci si sarate la restaurantul nostru, Maison des Crepes)
• Ce inseamna un masaj pe patul cu pietre de jad/ presodrenajul/
relaxarea cu un tratament pentru picioare usoare

Preturile variaza in functie de pachetul ales:
1. Repede inainte 90’: Colorvelvet + clatite: 80 lei/persoana
2. Oameni cu coloana vertebrala 120’: Colorvelvet + clatite + Yoga: 110 lei/persoana
3. Angajati relaxati: Colorvelvet + clatite + masaj pe patul cu pietre de jad/presodrenaj/ tratament pentru picioare usoare 120’: 135 lei/persoana
4. Echipa perfecta: Colorvelvet + clatite + Yoga + masaj pe patul cu pietre de jad/presodrenaj/tratament pentru picioare usoare 180’: 150 lei/persoana

Fiecare din cele 4 oferte va incepe cu „hai sa ne cunoastem” la o limonada. Dupa ce facem prezentarile, o sa va alegeti plansele de desenat. Si dupa Yoga si terapii, o portie de clatite o sa va ofere energie. Noi o sa va oferim la final Gift-card-uri, multumirile pentru vizita si dorinta de a va revedea.

Daca vreti sa rezervati o astfel de „petrecere” sau sa gasim o alta tematica, va rugam sa ne contactati la adresa contact@yuccacenter.ro sau la numarul de telefon: 0744 651 661