Fara dureri de spate!

Este posibil sa va confruntati cu sciatica, care cauzeaza dureri mari la nivelul membrelor inferioare si al spatelui.

Atunci cand anumiti nervi se prind de coloana, se poate dezvolta o durere intensa.

Durerea provocata de nervul sciatic este de obicei repetitiva, simtita in primul rand intr-un picior si poate fi descrisa ca fiind “intolerabila” de majoritatea oamenilor care o experimenteaza (ceva de genul unei dureri de dinti!).

Ceea ce face lucrurile mai rau este faptul ca multi oameni nu stiu cum s-a dezvoltat sau ce pot face pentru a preveni durerile de spate.

Sciatica se manifesta ca durere, furnicaturi si amorteala produse de o iritare a radacinilor nervoase ale nervului sciatic.

Nervul sciatic este format din radacinile nervoase care ies din maduva spinarii in zona lombara. Acesta coboara prin fese, apoi ramurile sale se extind in josul piciorului la glezna si talpa piciorului.

Cea mai frecventa cauza a sciaticii este un disc intepenit in coloana vertebrala si care preseaza radacinile nervoase care duc la nervul sciatic. Dar sciatica poate fi, de asemenea, un simptom al altor afectiuni ale coloanei vertebrale, cum ar fi ingustarea canalului spinal sau artrita. In cazuri rare, sciatica poate fi provocata si de sarcina.

Iata cateva dintre recomandarile specialistilor nostri:

  • Kinetoterapie x 5 sedinte
  • Yoga x 4 clase
  • Shiatsu (acupunctura fara ace) x 5 sedinte
  • Masaj Terapeutic x 5 sedinte
  • Terapia pe patul cu pietre de jad x 5 sedinte

30 zile de recuperare, 24 de terapii, 1600 lei