In mai orice este posibil

Ten mai vitalizat si corp mai ferm!

  • 1 x Microdermoabraziune faciala
  • 1 x Tratament facial cu oxigen hiperbaric
  • 1 x Biolifting facial
  • 1 x Cavitatie corporala 2.7
  • 1 x Masaj transdermic (vacuum si masaj profund)

De ce sa alegi aceasta oferta:

Microdermoabraziunea: Actioneaza ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, eliminand stratul cornos al epidermului format in principal din celule moarte. In acelasi timp se accelereaza si productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric: Presiunea puternica si puritatea foarte mare a oxigenului (98%) activeaza metabolismul celular, asigurand luminozitatea si elasticitatea tenului, vitalitatea si fermitatea dermului.

Biolofting: Tratament anti-age, un excelent tonic facial, cu rezultate remarcabile intr-un timp extraordinar de scurt. Capatul de tratament bipolar este conceput special pentru zonele mici de biostimulare.

Cavitatie 2.7: Cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale prin actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa

Masaj trasndermic: stimuleaza celulele responsabile de producerea de colagen si elastina pentru tonifiere si eliminarea retentiei de apa!

Pret intreg: 915 lei
Oferta lunii: 599 lei