Eliberarea stresului

In ultimul timp se tot discuta despre echilibrul munca-viata personala.

Din pacate, prioritatea este dezvoltarea profesionala si nu dezvoltarea relatiilor din mediul personal: familie, prieteni si chiar cu propria persoana.

Este demonstrat ca oamenii devin neatenti si ineficienti la job, daca sunt afectati de problemele personale. Aceleasi studii au demonstrat ca problemele intampinate la job afecteaza relatiile personale, insa este mult mai usor acasa sa se manifeste frustrarea si furia, pentru ca cel putin cei apropiati pot intelege starea de nervi; asa este opinia multora si este gresita.

Echilibrul intre cele doua trebuie sa existe pentru a fi armonie, iubire, dar si dezvoltare profesionala si obtinerea rezultatelor dorite la job.

Daca tu cunosti pe cineva, care isi iubeste familia, insa job-ul este prioritate si nu gaseste calea de mijloc sau chiar tu esti aceasta persoana, noi recomandam Pachetul de Eliberare a Stresului.

  • 5 masaje Neck, Back & Shoulders
  • 5 sesiuni de Life Coaching
  • 5 masaje de reflexoterapie

Sesiunile de Life Coaching sunt sustinute de Ana Maria Arama, Life & Business Coach, Trainer si Consultant, care crede ca “adevarata frumusete vine din interior” nu este doar o maxima, ci o legatura reala si directa intre starea emotionala si cea fizica. Iti va fi aproape si te va ghida sa gestionezi stresul, sa fii mai prezent in viata de zi cu zi, sa asociezi emotiile cu actiunile, sa te bucuri de relatii valoroase.

Masajele sunt efectuate cu diverse esente naturale, utile pentru simturile olfactive si cu efecte asupra sistemului nervos.

Eliberarea Stresului: 1.175 lei; pachet valabil 45 de zile