Pancakes and more

Orice sesiune de răsfăț începe sau se încheie cu o vizită la Pancakes and more! Aflat în zona Dorobanți, la parterul centrului Yucca Center, bistro-ul Pancakes and more este locul care oferă oricând crepes franțuzești dulci sau sărate, cu umpluturi delicioase, dar și fantasticele pancakes ale unchiului Sam! De la clătite cu ciocolată și căpșune, portocale caramelizate cu cognac….la pancakes cu bezea sărată și reducție de sfeclă, ouă Benedict și somon sau hamburger de vită…toate sunt pregătite in house, doar cu ingrediente naturale, atent selecționate, cu drag de gusturi rafinate.

And there’s More…..facem din orice aniversare, întâlnire sau petrecere, un eveniment de-a dreptul delicios! Oferim meniuri pline de bunătățuri pentru cei mici și cei mari, cu bar de clătite sau meniu a la carte. Și pentru ca cei mari să stea fără griji, ne-am gândit și la cei mici și am creat un loc de joacă special, un labirint fermecat! În meniu se regăsesc  și salate, sandwich-uri, supe cu legume fresh, dar și înghețată artizanală (made by @Butoiul cu Înghețată).  100% homemade, 100% pure love!

P.S.

  • Organizăm PARTY-uri delicioase (de max. 50 persoane): aniversări adulți și copii (loc de joacă), petreceri corporate, business lunch-uri) <3
  • Livrăm gratuit la comenzi mai mari de 150 RON <3

Meniu

Yucca Pancakes & more

GALERIE FOTO