Infrumusetare

Infrumusetare

La Yucca Center știm că podoaba capilară este comoara fiecărei doamne, așa că acordăm cea mai mare atenție îngrijirii părului. Fie că îți dorești o nouă tunsoare, o schimbare de look sau vrei un coafat lejer, de birou, sau unul special, de eveniment, ne asigurăm că faci alegerea care ți se potrivește cel mai bine!
Îndrăznește să te bucuri de o nouă culoare de păr, te asigurăm că părul tău va fi la fel de mătăsos ca înainte, folosim vopsea cu sau fără amoniac, potrivită firului tău de păr și a schimbării pe care dorești să o faci. Nu a fost niciodată mai simplu să ai un păr superb, plin de strălucire, care radiază! Fă o schimbare și bucură-te de un nou look!
Clasică sau semipermanentă? French, în culori îndrăznețe sau cu modele actuale? Indiferent cum ar fi, o manichiură impecabilă este cartea de vizită a oricărei doamne!
Scapă de părul nedorit și bucură-te de o piele catifelată până la 30 zile! Piele netedă, catifelată, strălucitoare și fără păr, pe tot corpul.
Sprâncenele au cel mai important rol în schimbarea fizionomiei, de aceea la Yucca Center avem grijă ca sprâncenele tale să fie perfecte! Groase, naturale sau subțiri, ne asigurăm că sprâncenele îți conturează fața!
Visezi la un ten perfect, de porțelan, însă punctele negreu sau acneea îți dau bătăi de cap? Cu ajutorul tratamentelor nici nu trebuie să te mai gândești la aceste aspecte, te vom ajuta să ai un ten impecabil în cel mai scurt timp.
Tenul frumos începe cu un ten îngrijit, hidratat, sănătos! Cu ajutorul măștilor și al tratamentelor cu fiole, tenul tău va fi mai frumos ca niciodată! Hidratare intensă, luminozitate, elasticitate, ferimitate, diminuarea ridurilor fine, aspect întinerit și luminos, toate acestea după o sesiune de răsfăț la Yucca Center!
Lasă-te pe mâna profesioniștilor atunci când ai un eveniment important sau când vrei să te simți altfel! Make-up-ul realizat corect este cel mai important aspect după hidratarea tenului care te ajută să arăți impecabil indiferent de situație. Fie că vrei un make-up deosebit pentru un eveniment special, de seară, fie că vrei să strălucești în cea mai specială zi din viața ta sau vrei să te bucuri de un altfel de make-up într-o zi normală, te așteptăm la Yucca Center!

Preturi / Price List