Biorezonanta

SCIO este cel mai avansat dispozitiv de  biorezonanta din lume. Dispozitivul a fost realizat dupa 20 de ani de cercetari in domeniul medicinii bioenergetice si biofeedback si este folosit atat pentru determinarea starii energetice a organismului, cat si pentru multiple terapii foarte eficiente.

SCIO este o adevarata opera de arta in care prof. Nelson (fost cercetator NASA, specialist in FizicaCuantica) a integrat matematica, fizica cuantica, electronica, medicina naturista, homeopatia, chiro-practica, medicina energetica si informatica.Este cel mai frumos si complex sistem pentru practica terapiilor complementare,  oferind o perspectiva unica si extrem de complexa a tratamentelor naturiste.

Aparatul colecteaza date din organismul uman prin 50 de canale in acelasi timp. Principiul de functionare se bazeaza pe transmiterea spre organism a 65 milioane de semnale electromagnetice de mai multe ori pe secunda. Fiecare organ este complex investigat chiar pana la nivel celular Testarea este neinvaziva si lipsita complet de efecte secundare si permite evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp.  .

Informatiile ajuta practicantul de sanatate naturista sa identifice nevoile specifice ale organismului. Sunt detectate lipsuri de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, acizi grasi nesaturati, dezechilibrele metabolice sau hormonale, stresul emotional si mental, sensibilizarile alimentare, digestive, alergii, prezenta de toxine, de degenerari sau celule anormale.

Foarte important este faptul ca se pot determina surse probabile de imbolnaviri, putand semnala riscul aparitiei unor boli cu mult timp inaintea aparitiei simptomelor. Se primesc informatii despre organism ca un tot unitar, iar modificarile semnalate sunt insotite  si de intelegerea dezechilibrul care le-a creat. Astfel, tratamentul recomandat merge intotdeauna la cauza si nu doar la combaterea simptomelor.

Rezultatul testarii ofera urmatoarele informatii:

 • Disfunctionalitati ale principalelor organe si sisteme: cardiovascular, digestiv, sistemnervos/creier, colana verteblala/oase/articulatii, uro-renal si genital, etc.
 • Hormoni, neurotransmitatori
 • Alergeni
 • Virusi, paraziti, bacterii, fungi
 • Starea psiho-afectiva
 • Riscurile de a face anumite boli
 • Predispozitii mostenite sau dobandite prin stilul de viata.
 • Vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acizi grasi nesaturati
 • Rezonanta organismului cu anumite substante naturale suplimente nutritionale, remedii florale Bach, cristale sau remedii homeopate

Rezultatele obtinute prin terapii cu SCIO:

 • Reechilibrarea organismului,
 • Optimizarea greutaţii corporale si reglarea metabolismului,
 • Ameliorarea vietii sexuale sau a fertilitatii
 • Incetinirea procesului de imbatranire.
 • Combaterea dependentelor.
 • Ameliorarea starii generale din punct de vedere fizic,psiho- emotional, spiritual si o mai buna calitate a vietii

Quantum Resonance Magnetic Analyzer este un alt echipament care poate analiza si reda sub forma unor tabele si diagrame starea de sanatate a persoanei testate. Spre deosebire de alte metode de scanare, acest aparat reda o imagine holistica. Mai mult decat atat, specificitatea si precizia analizei sunt impresionante.

Organismul uman este format dintr-un conglomerat de celule care se organizeaza sub forma unor tesuturi, organe si sisteme de organe. Fiecare particula este caracterizata de un camp magnetic.

Valorile corespunzatoare fiecarei celule creeaza un camp magnetic relevant in stabilirea sanatatii organismului.

Orice modificare a starii normale, duce la perturbari ale campului magnetic.

In urma numeroaselor studii de cercetare, s-a obtinut un sistem de referinta care este alcatuit din valorile corespunzatoare unui om sanatos.

Aparatul scaneaza in multiple secvente tot corpul si executa masuratori. Valorile obtinute sunt ulterior comparate cu sistemul de referinta si astfel pot fi identificate diferite patologii.

Modalitatea de investigare este neinvaziva si nedureroasa.
Analiza vizeaza toate compartimentele corpului uman si spre deosebire de alte investigatii, scanarea, are si scop de preventie. Boala nu apare brusc, ea este doar stadiul final al unor modificari care prin cumulare si evolutie duc la alterarea starii de sanatate. Aparatul are capacitatea de a identifica schimbarile care inca nu au devenit sesizabile si astfel se poate preveni aparitia unor boli.

Costurile si timpul sunt alte aspecte demne de luat in considerare atunci cand starea de sanatate este o prioritate si cand se doreste o evaluare amanuntita si completa.

Pacientul sta intr-o pozitie confortabila pe tot parcursul evaluarii. Analiza presupune scanarea prin intermediul unui electrod pe care pacientul il tine in mana pe parcursul a catorva minute.

in concluzie, analizorul cu biorezonanta Quantum ofera o metoda extrem de complexa, dar rapida, neinvaziva si nedureoasa prin care se poate face o analiza completa a intregului organism.

Un mare avantaj al biorezonantei este faptul ca depisteaza multe dezechilibre din faza incipienta, putandu-se lua masurile corespunzatoare din timp, pentru a nu se ajunge la imbolnavire