Biostimularea

Biostimularea aduce o serie întreagă de beneficii, dar poate cel mai mare merit al terapiei este atingerea unor rezultate uimitoare într-un timp extrem de scurt. Capătul de tratament bipolar, conceput special pentru zonele mici de biostimulare, permite un focus special pe cearcăne, riduri sau alte inestetime ale tenului. Chiar și dacă pielea feței nu prezintă probleme în mod deosebit, biostimularea conferă o luminozitate irezistibilă și un tonus excelent!

În urma biostimulării corespunzătoare, s-a ajuns la concluzia că după numai 20 de zile de tratament, producția de collagen crește cu 14%, cea de elastină cu 48%, iar circulația sangvină cu 38%.

Tratamentul poate dura în jur de 30 de minute, iar numărul de ședințe depinde de vârsta clientului și de starea pielii. Efectele biostimulării sunt imediate, iar după aproximativ 7 ședințe rezultatul este vizibil, pe termen lung.

Acest tratament poartă denumirea de covorul roșu tocmai pentru ca rezultatele sale sunt instantanee și poate fi realizat chiar înainte de o apariție publică.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.