Cavitatia 2.7

cavitatie sculptorcavitatie sculptor 2

Aparținând de genialul aparat Sculptor, cavitația este indicată tuturor persoanelor care își doresc să scape de depozitele de grăsime din zone-problemă precum coapsele, abdomenul, fesele, șoldurile sau pectoralii. Tratamentul este potrivit și pentru corectarea posibilelor asimetrii apărute în urma unor operații de liposucție. Este un tratament non-invaziv și nedureros, iar reducerea sigură și eficientă a țesutului gras se obține prin acțiuni mecanice de rupere a membranelor adipocitelor, fără a provoca vreo daună structurilor vecine.

Numită și liposuctia virtuală, cavitația este de fapt un ansamblu de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care au rolul de a distruge adipocitele, fără a afecta ţesuturile adiacente. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine) este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic.

Folosind această nouă metodă de slăbire, în numai câteva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal. În cazul acestei tehnici vorbim de 3 mișcări de bază realizate de terapeuți sunt: drenajul limfatic, butterfly (redistribuirea adipocitelor) și chipping (stimularea circulatiei).

Această procedură nu implică vreo durere, este un tratament plăcut și relaxant, dar și foarte util. În timpul acestuia se pot percepe diferite sunete de intensitate diferită, în funcție de etapă, dar și de sensibilitatea auditivă a pacientului.

Pentru rezultate vizibile trebuie făcute cel puțin 5 ședinte, însă depinde de fiecare organism în parte, de cum și cât de repede reacționează, este posibil ca sistemul să functioneze chiar și dupa doar două sedinte de acest fel.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.