Dermo Health

dermo healthdermo health2dermo health 3

Efectuat tot cu echipamentul Sculptor, Dermo Health este ideal pentru obținerea efectului de „slăbire țintită”, adică pierderea grăsimii din zonele dificile care nu pot fi accesate prin diete sau sport. Completează perfect tratamentul de cavitație. Stimulează microcirculația și generează un drenaj limfatic care stimulează eliminarea grăsimilor și toxinelor „desprinse” în urma cavitației. Masajul cu Dermo Health este totodată extrem de plăcut și relaxant!

Dermo Health este o terapie cu vacuum de ultimă generație. Aceasta folosește o turbină axială revoluționară care înlocuiește bine cunoscuta pompa cu vacuum. Această turbină produce o aspirare continuă într-un ritm constant, care protejează pielea și țesuturile.

Această tehnică are rolul de a contura și de a reduce volumul corpului, acționând în profunzime la nivelul țesutului gras. Este cea mai bună și eficientă soluție pentru problema celulitei în orice etapă ar fi aceasta, pe orice parte a corpului.

Dermo Health poate fi eficient și în cazul edemului, vergeturilor, cicatricilor, semnelor lăsate de intervențiile chirurgicale clasice, contracțiilor musculare.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.