DermoLed

DermoLed este aliatul tău de nădejde atunci când vine vorba de întinerire. Body Health, inventatorul aparatului Sculptor, este unicul dezvoltator al luminilor de culoare roșie, emise de diode, care interacționează cu celulele și le stimulează să producă elastină și colagen. Astfel, pielea „uită” să îmbătrânească, iar ridurile deja existente sunt estompate semnificativ prin tratamentul aplicat.

Terapia DermoLED implică prezența de diode emițătoare de lumină în fascicul focusat, grad ridicat de puritate a culorii și fără temperatură. Terapia se bazează pe biostimulare și modulare a activității celulare și acționează în sinergie cu masajul transdermic care are rolul de a-i potența efectele.

DermoLED nu este nici laser, nici sistem de lumină pulsată. Este o metodă extrem de eficientă și complet non-invazivă de reîntinerire a pielii. DermoLED-urile interacționează cu celulele și stimulează producția de colagen și de elastină.

Numărul de tratamente și de ședințe variază în funcție de tipul de deficit întâlnit la nivelul epidermei din zona tratată. Tratamentul nu implică nicio durere, este foarte relaxant, transmisia de energie direcționată către piele se realizează fără a fi simțită în vreun fel, iar energia emisă este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.