Dermoporația

mezoterapie virtuala sculptormezoterapie virtuala 1Dermoporația corporală și facială (VMT) cu aparatul Sculptor

Denumită și mezoterapie virtuală, dermoporația este o procedură foarte performantă, care poate fi utilizată în mai multe scopuri: atenuarea ridurilor, eliminarea vergeturilor, corectarea capilarelor sparte sau reducerea și eliminarea celulitei. După ce impulsurile electrice atent controlate ale aparatului Sculptor măresc porii membranei celulare, ingredientele active din substanțele cosmetice vor pătrunde mult mai adânc în piele și vor avea rezultatele mult dorite.

Dermoporația facială cu aparatele MesoSonix și OxyPlus

Aparatele MesoSonix și OxyPlus înglobează și ele mezoterapia virtuală, o terapie care îmbină electroporația și electroosmoza. Electroporația mărește de până la 400 de ori porii epidermei, astfel că pielea devine mult mai permeabilă. Ulterior, electroosmoza „împinge” ingredientele active (colagen, acid hialuronic etc.) în profunzimea dermului. Astfel, se refac atât suprafața pielii, cât și țesuturile din interior.

În realizarea dermoporației se utilizează substanțe special care se aplică pe piele pentru ca aparatul să alunece ușor. Efectul aplicării aparatului este apariția unui camp magnetic care produce o radiație perpendicular pe țesut, astfel ionii din interiorul țesutului intră în cellule și se produce diviziunea ionică.

În acest fel, se realizează efectul combinat al electroporației și electroosmozei. Electroporația produce perturbarea temporară a stratului lipidic de la suprafața pielii, prin aplicarea impulsurilor electrice scurte, ulterior substanțele pătrunzând prin porii pielii cu ajutorul curentului continuu.

Principalul avantaj al dermoporației este obținerea unor rezultate spectaculoase printr-o metodă care nu produce dureri si este neinvazivă. Rezultatele acestei tehnici pot fi vizibile după fiecare ședintă, dar dacă se dorește un rezultat pe termen lung, este nevoie de aproximativ 7 ședințe.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.