Masaj facial cu vacuum

Masaj facial cu vacuum este o procedură excelentă pentru decongestionarea țesuturilor și impulsionarea microcirculației faciale. Prin detensionarea pielii din zona feței, se obțin rezultate spectaculoase: tenul este înviorat, uniformizat, capătă luminozitate și ridurile sunt estompate. Totodată, fața devine mult mai bine conturată și dispare aspectul de „piele lăsată”. Masajul facial cu vacuum poate fi efectuat atât cu aparatul Sculptor, cât și cu Oxy Plus.

Dacă ne referim la nivelul subcutanat, masajul cu vacuum stimulează circulația limfo-venoasă, îmbunătățind curățarea și decongestionarea tesuturilor și, crescând sinteza de elastină și colagen în fibrele musculare, tenul devine mai luminous, recapatându-și fermitatea.

La nivelul pielii, acesta realizează o exfoliere foarte fină, îmbunătățind luminozitatea tenului și îndepartând celulele moarte.

Fiind un masaj profund, acesta acționează asupra țesutului conjunctiv, astfel se elimină toxinele, iar sinteza de collagen și elastină este stimulată. Tratamentul durează aproximativ 30 de minute și se recomandă în jur de 10 ședințe pentru rezultate de durată.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.