Microdermabraziunea

Microdermabraziunea cu aparatul Sculptor

Un peeling mecanic nedureros și non-invaziv, cu ajutorul căruia se elimină straturile de celule de la suprafața pielii. Astfel, se elimină atât cicatricile post-acneice, cât și petele superficiale apărute din varii motive. Microdermabraziunea folosește cristale de diamant (create exclusiv de Body Health) și asigură o procedură 100% igienică și sigură pentru organism.

Microdermabraziunea facială cu aparatul Brilliant

Într-un mod complet non-invaziv și nedureros, se obțin efecte spectaculoase chiar și după o singură ședință: un ten vizibil mai luminos, radiant, întinerit și curat. Microdermabraziunea cu pulbere de diamant tratează cu succes imperfecțiunile tenului: pete de pigment, pistrui, cicatrici superficiale etc. Datorită preciziei foarte mari pe care o oferă capătul de tratament, se poate acționa și asupra unor zone dificile precum pliurile nasului, colțurile gurii sau porțiunea de sub ochi.

Tratamentul prin microdermabraziune poate fi aplicat oricărei personae, de orice vârstă, care are problem cu pielea sau pur și simplu dorește o îngrijire adecvată și corectă. Acest tratament are rezultate uimitoare în cazul acneei, îndepărtează stratul de cellule poarte și impurități, conferă fermitate pielii, tratează keratozele, regenerează celulele, tratează atrofia, reface tenul afectat de razele soarelui, atenuează ridurile, corectează hiperpigmentările și multe altele.

Tratamentul nu este dureros, nu se aplică vreun fel de anestezie, este non-invaziv, foarte simplu și rapid, care poate fi repetat la intervale scurte de 7-14 zile.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.