Oxigen hiperbaric

Aparatul Oxy Plus oferă toate facilitățile necesare pentru a putea combate problemele tenului. Vedeta terapiei cu oxigen hiperbaric este, desigur, oxigenul foarte pur (98%), utilizat într-un protocol care constă în doi pași – Oxy Injection și Oxy Spray. În funcție de necesitățile tenului, se folosesc cocteiluri personalizate de acid hialuronic, colagen, vitamine sau alte substanțe și astfel se corectează o serie de defecte.

Lansata cu mare valva in SUA si promovata drept secretul tineretii si frumusetii Madonnei, terapia cosmetica bazata pe oxigen hiperbaric incepe sa devina un must si in randul romancelor. Aceasta si pentru ca reprezinta o alternativa la tratamentele mai invazive cu toxina botulinica sau acid hialuronic.

Deoarece rezultatele sunt de-a dreptul fantastice, iar timpul de obtinere este foarte scurt comparativ cu alte tratamente, terapia pe baza de oxigen hiperbaric este extrem de apreciata.

Rezultatele obținute în urma acestui tratament se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este marită de 6 ori. Prin oxigen sunt susţinute grupele de colagen şi reţelele de acid hialuronic responsabile în ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

Oxigenul Hiperbaric șterge ridurile și are efect de lifting facial, redefinește forma feței, reduce cicatricile și uniformizează aspectul tenului, elimină acneea, redă luminozitate tenului, reduce petele de pigment, ameliorează vergeturile, elimină pungile de sub ochi și reduce cearcănele, oferind feței un aspect îngrijit și întinerit.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.