Terapia Cranio Sacrala

„Cel care este capabil sa rationeze, va vedea ca acest rau minunat al vietii (lichidul cefalorahidian) trebuie sa fie irigat sau recolta sanatatii va fi pierduta”. Asa spunea Dr. Still, pionierul Terapiei Cranio-Sacrale (TCS).

TCS este o terapie blanda, non-invaziva si o modalitate de vindecare.

Asa cum exista sistem respirator sau nervos, asa exista sistemul cranio-sacral format din sistemul membranos (meninge, lichid cerbrospinal si structurile din interiorul sistemului, care controleaza producerea si curgerea lichidului). Lichidul cerebrospinal (iriga creierul si maduva spinarii) are un puls ritmic ce poate fi simtit si palpat in orice os sau tesut. Daca pulsul nu este ritmic, inseamna ca exista probleme de sanatate sau blocaje emotionale.

Unii oameni folosesc TCS ca adjuvant la alte forme de tratament, pentru migrene, dureri cronice, tulburari de somn si stres post-traumatic, chiar pentru recuperare post chirurgicala.

Pe langa beneficiile vizibile la nivelul corpului, Terapia produce si o schimbare naturala de auto-acceptare, o capacitate de a iubi semenii, un sentiment de conectare la viata si fericire.

1 sedinta: 150 lei
5 sedinte: 712 lei
10 sedinte: 1350 lei