Testare si terapie prin biorezonanta SCIO

Quantum Magnetic Analyzer are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii.

Evaluarea este neinvaziva, potrivita si pentru copiii de peste 2 ani, se realizeaza fara dureri si nu are contraindicatii.

Ofera informatii despre starea tututor organelor sistemelor, riscurile si predispozitiile, dar si recomandari personalizate .

 • SCIO este cel mai avansat dispozitiv de biorezonanta din lume. Dispozitivul a fost realizat dupa 20 de ani de cercetari in domeniul medicinii bioenergetice si biofeedback si este folosit atat pentru determinarea starii energetice a organismului, cat si pentru terapie
 • Principiul de functionare se bazeaza pe transmiterea spre organism a 65 milioane de semnale electromagnetice de mai multe ori pe secunda. Testarea este neinvaziva si lipsita complet de efecte secundare si permite inregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp.

Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular si se scaneaza structurile bio-electromagnetice ale intregului corp.

Un mare avantaj al biorezonantei este faptul ca depisteaza multe dezechilibre din faza incipienta, putandu-se lua masurile corespunzatoare din timp, pentru a nu se ajunge la imbolnavire.

Rezultatul testarii ofera urmatoarele informatii:

 • Disfunctionalitati ale principalelor organe si sisteme: cardiovascular, digestiv, sistemnervos/creier, colana verteblala/oase/articulatii, uro-renal si genital, etc.
 • Hormoni, neurotransmitatori
 • Alergeni
 • Virusi, paraziti, bacterii, fungi
 • Starea psiho-afectiva
 • Riscurile de a face anumite boli
 • Predispozitii mostenite sau dobandite prin stilul de viata.
 • Vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acizi grasi nesaturati
 • Rezonanta organismului cu anumite substante naturale suplimente nutritionale, remedii florale Bach, critale sau remedii homeopate.

Rezultatele obtinute

 • Reechilibrarea organismului, reglarea metabolismului, optimizarea greutaţii corporale, ameliorarea vietii sexuale si incetinirea procesului de imbatranire.
 • Combaterea dependentelor.
 • Ameliorarea starii generale din punct de vedere fizic, emotional, spiritual si o mai buna calitate a vietii.

Sistemul SCIO/QXCI este o adevarata opera de arta in care prof. Nelson (fost cercetator NASA, specialist in FizicaCuantica) a integrat matematica, fizica quantica, electronica, medicina naturista, homeopatia, chiro-practica, medicina energetica si informatica.

SCIO/QXCI este cel mai frumos si complex sistem pentru practica terapiilor complementare in care se imbina dinamica fractala, teoria sub-spatiala, sistemul tri-vectorial si multe din cunostintele sale din metafizica oferind o perspectiva unica in tratamente naturiste.

Aparatul SCIO/QXCI colecteaza date din organismul uman prin 50 de canale in acelasi timp. Informatiile ajuta practicantul de sanatate naturista sa identifice nevoile specifice ale organismului. Sunt detectate lipsuri de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, acizi grasi nesaturati, dezechilibrele metabolice sau hormonale, stresul emotional si mental, sensibilizarile alimentare, digestive, alergii, prezenta de toxine, de degenerari sau celule anormale.

Foarte important este faptul ca se pot determina surse probabile de imbolnaviri, putand semnala riscul aparitiei unor boli cu mult timp inaintea aparitiei simptomelor.

Se primesc informatii despre organism ca un tot unitar, iar modificarile semnalate sunt insotite intotdeauna si de dezechilibrul care le-a creat.

Astfel, tratamentul recomandat merge intotdeauna la cauza si nu doar la combaterea simptomelor.