Ultrasunetele

ultrasunete1  utrasunete2

Ultrasunetele aparatului MesoSonix – unul dintre cele mai performante echipamente la ora actuală – permit direcționarea particulelor active din produsele cosmetice (creme, geluri, serumuri) în profunzime, la 3-4 centimetri sub nivelul pielii. Astfel, aceste substanțe sunt mult mai eficiente, iar rezultatele dorite (eliminarea ridurilor, netezirea pielii etc.) se obțin într-un timp foarte scurt.

Având în vedere parametrii de terapie: frecvenţă de terapie, tipul emisiei, doză, durata şi modul de terapie, accentul se pune întotdeauna pe efectele termice care rezultă în urma sonoterapiei sau pe micromasajul zonelor de ţesut tratate. Sonoterapia reprezintă creşterea temperaturii şi reflectarea undelor de către barierele în ţesuturi, cum ar fi oasele şi articulaţiile

Ultrasunetele sunt reflectate de către aer și, din această cauză, pentru a se realiza o transmitere optimă a undelor ultrasonice de la aparat la ţesut, trebuie utilizat un agent de cuplare numit gel de ultrasunete care se aplica pe piele.

Consultați prețurile în secțiunea dedicată.