Yucca Wellness

Pornind de la ideea că femeile au nevoie de un singur loc care să le asigure serviciile necesare pentru a fi frumoase atât la interior, cât și la exterior, dar și de un loc de răsfăț cu preparate culinare și un loc de joacă pentru cei mici, Yucca Center a creat unicul club din România care reunește cele 3 concepte în același spatiu – Yucca Wellness Center, Pancakes & more si Lumea Copilăriei.

La Yucca Center regăsești toate serviciile de înfrumusețare de care ai nevoie pentru a fi frumoasă atât la interior, cât și la exterior, de la clasicele facilități de înfrumusețare – coafură, manichiură-pedichiură, la proceduri ultraperformante de remodelare corporală, cosmetică și chirurgie estetică facială –  Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Mezoterapie virtuală, Terapia LED, Microdermabraziune cu pulbere de diamant, LiftExpress, Eclipse Micropen, dar și implant cu acid hialuronic și toxină botulinică. Regăsești servicii de top cu produse de top – Oro Therapy, Artego, Paul Mitchell, Jessica, Orly, Phyt’s, Casmara, Bruno Vassari.

Partea interioară nu este deloc neglijată, Yucca Center fiind locul dedicat femeilor care își doresc să fie sănătoase și frumoase din toate punctele de vedere. Ca acest lucru să se întâmple, centrul wellness tratează problemele cauzate de stres, utilizează medicina alternativă și complementară (Reflexoterapie,  Theta-Healing, Terapie CranioSacrală, Yoga, Consiliere în nutriție, Psihoterapie, Kinetoterapie), dar și terapii tradiționale (masaje de relaxare, drenaj limfatic manual).

Pentru că sănătatea și frumusețea vin mai ales din echilibrul și armonia interioară, Yucca Center organizează frecvent sesiuni și workshop-uri de Feng Shui, dezvoltare personală, armonizare mentală, emoțională și fizică.

YUCCA CENTER – UNICUL CLUB DIN ROMÂNIA DEDICAT FEMEILOR PASIONATE DE FRUMOS și FRUMUSETE

GALERIE FOTO